top of page

HONUNG DIREKT FRÅN BIGÅRDEN

En äkta smak av Närke

Nerikes Biodlare erbjuder ren och naturlig honung, skördad direkt från våra biodlingar i det vackra Närke. Med smak av säsongens blommor finns vår honung i tre härliga varianter. Välkommen att njuta av Närkes unika smaker – året runt.

Forsommarhonung_NerikesBiodlare.jpg

Försommarhonung

FRUKTTRÄD, MASKROS, RAPS

Med blommorna i full blom och sommarvärmen på uppgång erbjuder våra bin oss denna ljusa och söta honung. Genom att hämta nektar från blommande fruktträd, solgula maskrosor och lysande rapsfält får honungen en förtjusande försmak av sommaren som väntar.

Ingredienser: Honung

Vikt: 500g

Hogsommarhonung_NerikesBiodlare.jpg

Högsommarhonung

LINDBLOM, VITKLÖVER, HALLON

Soliga dagar och en doft av blommande lindträd markerar högsommaren. Våra bin jobbar intensivt för att samla nektar från vitklöverns matta och de första hallonblommorna. Resultatet är en honung med en djup och aromatisk smak, perfekt att njuta av under varma eftermiddagar.

Ingredienser: Honung

Vikt: 500g

Hosthonung_NerikesBiodlare.jpg

Hösthonung

LJUNG, RALLARROS, BLADHONUNG

När kvällarna blir svalare och löven färgas i nyanser av rött och guld, samlar våra bin nektar från den doftande ljungen, de sista rallarrosorna och blommor som gett bladhonung. Denna honung har en fyllig smak som framhäver höstens sista blomster och känslan av en skog i förändring.

Ingredienser: Honung

Vikt: 500g

bottom of page